Clienții Noștri

Descoperă câteva dintre proiectele noastre remarcabile, îmbinate cu idei inovatoare.

Noir Coffee Roasters

Noir Coffee Roasters este un brand în lumea cafelei de specialitate din România și ne mândrim să fim partenerii lor. Acest brand emblematic se dedică aducerii celor mai rafinate arome de cafea în ceștile iubitorilor de cafea pasionați.

Vezi Proiectul

InteliCard

InteliCard reprezintă o etapă majoră în evoluția tehnologiei interacțiunii cu clienții, concentrându-se pe soluții inovatoare NFC și QR. Această abordare pionieră a revoluționat marketingul digital, oferind un mod eficient de colectare a feedback-ului clienților întărind legătura dintre afaceri și clienți în era digitală.

Vezi Proiectul

Design Mall

DesignMall.ro reprezintă o creație personalizată, construită de la zero, ce găzduiește o impresionantă colecție de peste 170.000 de produse.

Vezi Proiectul

FlySister

FlySister reprezintă o platformă inovatoare de networking care conectează profesioniști din întreaga lume, oferindu-le oportunitatea de a-și extinde rețeaua de contacte și de a dezvolta relații profesionale solide.

Vezi Proiectul

BEAUTYS

Cu mândrie vă prezentăm Beautys.ro, un magazin online de cosmetice custom, conceput cu pasiune și dedicare. Fiecare element al acestui univers al frumuseții este o creație unică, dezvoltată special pentru a oferi o experiență de cumpărături memorabilă.

Vezi Proiectul

Nowhere Production

Suntem mândri să colaborăm cu Nowhere Production, recunoscut la nivel global pentru excelența în producția de cinematice pentru jocuri. Echipa lor de experți îmbină tehnologia de vârf cu creativitatea neîngrădită, dând naștere lumilor virtuale captivante.

Vezi Proiectul

medic EU

Platforma Medic EU este concepută ca un hub virtual destinat studenților internaționali care urmează studii de medicină în România. Aceasta oferă o varietate de servicii esențiale pentru a simplifica experiența academică a studenților. Scopul platformei este de a asigura suport și orientare pe parcursul întregii călătorii educaționale a acestor studenți.

Vezi Proiectul